Το Χαλκηδόνιο Ωδείο, συνεχίζει να χαράζει μια σταθερή πορεία στη μουσική εκπαίδευση, έχοντας πάντα στο επίκεντρο καθέναν μαθητή ξεχωριστά.

Είναι ένα Πρότυπο Μουσικό Εκπαιδευτήριο, αναγνωρισμένο από το κράτος.Τηρεί τις κατάλληλες κτηριακές υποδομές και οι καθηγητές του είναι αναγνωρισμένοι από το Υπουργείο Πολιτισμού.Παρέχει πτυχία και διπλώματα αναγνωρισμένα από το κράτος.

Εδώ καταξιωμένοι σολίστ, καθηγητές και παιδαγωγοί, αλλά και πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες διδάσκουν όλα τα μουσικά όργανα, κλασικά, μοντέρνα, παραδοσιακά και θεωρητικά μαθήματα όλων των βαθμίδων. Παράλληλα, υπάρχουν τμήματα Φωνητικής, τμήματα για Κλασικό-Μοντέρνο Τραγούδι αλλά και Ορθοφωνίας, σε ευρύχωρες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας, ενώ γίνεται προετοιμασία και για το Μουσικό Πανεπιστήμιο.

Τα μαθήματα αφορούν κάθε ηλικία και κάθε μουσικό γνωστικό πεδίο.

Η μουσική προπαιδεία και τα τμήματα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά με τις ευφάνταστες θεματικές «Γερμανικά σε ΝΤΟ#», «Ταξίδι στον πλανήτη Μουσικόνιους», «Η Μελωδική Μινόρε και ο βιαστικός Ματζόρε» δίνουν τις σωστές βάσεις στα πρώτα μουσικά βήματα των παιδιών.

Επιπλέον, τα εργαστήρια Φωνητικής, Τραγουδοποΐας, Μελοποίησης και Στιχουργικής με καταξιωμένους καλλιτέχνες καλύπτουν όλα τα πεδία ενδιαφέροντος γύρω από τη μουσική.

 

Εργαστήρι Φωνητικής Ερμηνείας με την Ρίτα Αντωνοπούλου

Εργαστήρι Ερμηνευτικής προσέγγισης του τραγουδιού με τους Νατάσσα Μποφίλιου και Θέμη Καραμουρατίδη

Εργαστήρι Τραγουδοποιΐας με τον Φοίβο Δεληβοριά

Εργαστήρι Στιχουργικής με τον Οδυσσέα Ιωάννου

 

Νέα εργαστήρια ανακοινώνονται στη διάρκεια της χρονιάς, για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε στο site (halkidonio.gr) αλλά και στην επίσημη σελίδα του Ωδείου στο Facebook (Halkidonio Odeio).

Αξίζει να τονίσουμε ότι σε προηγούμενα εργαστήρια, μεταξύ των εισηγητών και των προσκεκλημένων ήταν οι Οδυσσέας Ιωάννου, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Θέμης Καραμουρατίδης, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Γιώτα Νέγκα, ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος, η Αφροδίτη Μάνου, η Λίνα Δημοπούλου, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

 

 

Δεν είναι τυχαία άλλωστε, τα αναρίθμητα πρώτα βραβεία που έχουν αποσπάσει οι μαθητές του Ωδείου σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς και διεθνή φεστιβάλ, καθώς και οι επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στο Μουσικό Πανεπιστήμιο.

Στο Χαλκηδόνιο Ωδείο λειτουργούν παράλληλα εργαστήρια Ζωγραφικής για παιδιά και ενήλικες .

Το Χαλκηδόνιο Ωδείο, εδώ και χρόνια, είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σ’ εμάς και τις πραγματικές αξίες της μουσικής. Αν θέλετε να ανακαλύψετε κι εσείς αυτήν τη μοναδική εμπειρία, τότε μπορείτε να κλείσετε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα γνωριμίας με το ωδείο και τους καθηγητές του στα τηλ. 2102530080 και 2102856196.

Η μουσική παιδεία ενισχύει τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, τη κοινωνικότητα, την έκφραση, εξασκεί την παρατηρητικότητα και συμβάλλει στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών. Προσφέρει χαρά και ψυχαγωγία με τρόπο πρωτότυπο και δημιουργικό.

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο της μουσικής στο Χαλκηδόνιο Ωδείο.

 

Χαλκηδόνιο Ωδείο-Πρότυπο Μουσικό Εκπαιδευτήριο-Αναγνωρισμένο από το κράτος.

www.halkidonio.gr

Δεκελείας 71 & Σ. Σταματιάδη 2, Ν. Φιλαδέλφεια, 2102530080 και -Σολωμού 56, Μεταμόρφωση, 2102856196

 

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε χρήσιμες πληροφορίες για τα ωδεία μας στα αφιερώματα της Lifo , της Athens Voice, του Culturenow και του mothersblog

Τελευταία νέα:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας:

Ακολουθήστε μας:

Pin It on Pinterest