Θεωρία και πρακτική πάνω στην ξένη μουσική(ποπ-φανκ-σοουλ-ροκ) και το ελληνικό τραγούδι
για αρχάριους και προχωρημένους μουσικούς 
Εισαγωγή στην μοντέρνα ενορχήστρωση και τις πρακτικές εφαρμογές της πάνω στα διάφορα είδη σύγχρονης μουσικής. Γνωριμία με την ροκ,ποπ,ελληνικη και ξένη σκηνή μέσα απο πρακτική εξάσκηση(play -along ή με μπάντα), μέσω της οποίας θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις τεχνικές και ερμηνευτικές τους ικανότητες αλλά και να εφαρμόσουν τις ενορχηστρωτικές τους ιδέες. Το τμήμα απευθύνεται σε αρχάριους και προχωρημένους μουσικούς και αφορά όλα τα όργανα, κλασικά και ηλεκτρικά,ανεξάρτητα από το είδος της μουσικής που σπουδάζει ο κάθε μαθητής.

Δηλώσεις Συμμετοχής-Πληροφορίες στα τηλ.2102530080 και 2102856196.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Μεταμόρφωσης(Σολωμού 56)

 

[youtube id=”fAtXzMEr5-8″ width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]

[youtube id=”ZoSxnKMyALQ” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]

Βιογραφικό

Ο Αντρέας Αποστόλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μετά τις σπουδές κλασικού πιάνου και θεωρητικών στο Ελληνικό Ωδείο, ξεκίνησε να εργάζεται ως επαγγελματίας μουσικός στο πλευρό γνωστών καλλιτεχνών όπως ο Βασίλης Παπακωσταντίνου, ο Σάκης Μπουλάς, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βασίλης Καζούλης, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Πάνος Κατσιμίχας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Λαυρέντης Μαχαιριτςας, ο Γιάννης Κούτρας, ο Χρηστος Θηβαίος, η Σοφία Βόσσου, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιαννης Γιοκαρίνης, η Σοφία Αρβανίτη, τα Κίτρινα Ποδήλατα, ο Μιχάλης Τζουγανάκης, κ.α.
Το 1990 μετακόμισε στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Νέα Ορλεάνη, όπου εργάστηκε ως Keyboardist σε εγχώριες μπάντες. Επιστρέφοντας στην Αθήνα συνέχισε να εργάζεται ως μαέστρος και ενορχηστρωτής με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου κάνοντας περιοδείες σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική.
Σε επίπεδο δισκογραφίας, ο Αντρέας Αποστόλου έχει συμμετάσχει σε πλειάδα δίσκων γνωστών καλλιτεχνών, ενώ έχει ενορχηστρώσει αλλα και ηχογραφήσει ο ίδιος πολλούς από τους δίσκους του Βασίλη Παπακωνσταντίνου μεταξύ των οποίων οι δίσκοι “ΧΟΡΕΥΩ”,”ΜΕΤΩΠΙΚΗ”,”ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΞΑ ΚΥΝΗΓΩ”,”ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ”.
Έχει επίσης ενορχηστρώσει και ηχογραφήςει δίσκους του Γιάννη Ζουγανέλη, του Αποστόλη Μπουλασίκη, του Σταμάτη Μεσημέρη του Αλεξανδρου Χατζη και άλλων αλλά και μουσικές για θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες μεταξύ των οποίων η “ΟΙ ΙΠΠΕΙΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ” και η “ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ”.
Ο Αντρέας Αποστόλου συνεχίζει μέχρι και σήμερα να είναι μόνιμος συνεργάτης του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, με πιο πρόσφατη εμφάνισή, την θεατρική παράσταση “9 και 5” στο θέατρο ΔΙΑΝΑ, την οποία ενορχήστρωσε και επιμελήθηκε. Συνεχίζει παράλληλα να δραστηριοποιείται στην σύνθεση και στην ενορχήστρωση τραγουδιών αλλά και κινηματογράφικής μουσικής.

Τελευταία νέα:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας:

Ακολουθήστε μας:

Pin It on Pinterest