Εργαστήρι Ερμηνευτικής προσέγγισης του τραγουδιού από τη σκοπιά του ερμηνευτή και του συνθέτη.

Τα μαθήματα με τη Νατάσσα Μποφίλιου και το Θέμη Καραμουρατίδη θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2023. Για προκρατήσεις θέσεων μπορείτε να στέλνετε τα στοιχεία σας στο email του ωδείου info@halkidonio.gr. Ευχαριστούμε

Η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Θέμης Καραμουρατίδης θα αναλύσουν τον τρόπο που προσεγγίζουν ερμηνευτικά το τραγούδι από την σκοπιά του ερμηνευτή και του συνθέτη. Το εργαστήρι θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα καθώς οι συμμετέχοντες θα ερμηνεύουν τραγούδια  και θα έχουν τη δυνατότητα σε όλη τη διάρκεια του εργαστηρίου να λαμβάνουν πολύτιμες γνώσεις γύρω από την ερμηνεία του τραγουδιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε προηγούμενους κύκλους του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δουλέψουν ερμηνευτικά μαζί με τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Θέμη Καραμουρατίδη,  ανέκδοτα τραγούδια του Θέμη Καραμουρατίδη .

Το εργαστήρι μπορούν να παρακολουθήσουν και συμμετέχοντες προηγούμενων κύκλων.

Τα μαθήματα μπορούν να τα παρακολουθήσουν και διαδικτυακοί ακροατές μέσω zoom. Οι ακροατές παρακολουθούν τα μαθήματα μέσω zoom και εισπράττουν πολύτιμες συμβουλές, πρακτικές και ασκήσεις παρακολουθώντας live το μάθημα της Νατάσσας Μποφίλιου και του Θέμη Καραμουρατίδη για την ερμηνευτική προσέγγιση ενός τραγουδιού.

Kάθε Δευτέρα 6-10 μ.μ.

Κόστος:  120€ τα 4 μαθήματα (κάθε φορά προπληρώνετε τα επόμενα 4 μαθήματα) (Παραγγελία)

Κόστος για διαδικτυακούς ακροατές: 60€ τα 4 μαθήματα (κάθε φορά προπληρώνετε τα επόμενα τέσσερα μαθήματα) (Παραγγελία)

Πληροφορίες στα τηλ. 2102856196 και 2102530080.

Περιορισμένος αριθμός Συμμετοχών

Τα μαθήματα και τα σεμινάρια θα διοργανωθούν τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις υποδείξεις του Υπουργείου Πολιτισμού και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. 

Οι συμμετέχοντες άνω των 18 εισέρχονται στα μαθήματα με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ή αρνητικό rapid test (48 ωρών). Οι συμμετέχοντες κάτω των 18 με ένα από τα παραπάνω ή αρνητικό self test.

 Όλα τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Ν.Φιλαδέλφειας (Λ.Δεκελείας 71 & Σάββα Σταματιάδη 2).

*Σε περίπτωση lockdown ή απαγόρευσης των ομαδικών μαθημάτων στα ωδεία τα μαθήματα θα συνεχιστούν διαδικτυακά.

Φωτογραφία από προηγούμενο εργαστήρι:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας:

Ακολουθήστε μας:

Pin It on Pinterest