Η καταξιωμένη ΡHALKIDONIO 5 smallωσίδα κιθαρίστρια Irina Kulikova θα δώσει συναυλία το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στις 8.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χαλκηδόνιου Ωδείου της Ν.Φιλαδέλφειας και την Κυριακή  17 Φεβρουαρίου σεμινάριο-masterclass.

Πληροφορίες-Δηλώσεις Συμμετοχής στα τηλ. 2102530080 και 2102856196.

 Το σεμινάριο-masterclass  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το πρωί 9.00 π.μ. – 2.00 μ.μ. Οι θέσεις για τους ενεργούς συμμετέχοντες εξαντλήθηκαν. Απομένουν θέσεις για τους ακροατές του σεμιναρίου και λίγες θέσεις ακόμα για τη συναυλία.

 

[youtube id=”HdnD7tMnG3I” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]

 

 IRINA KULIKOVA  (ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ)

Με τη σπάνια ομορφιά του ήχου της και τη μαγευτική παρουσία της στη σκηνή, η Ιrina Kulikova συγκινεί τους ακροατές σε όλο τον κόσμο. Ανήκει στους μουσικούς που συγκινούν βαθιά με την αυθεντικότητα της ερμηνείας τους.

Κόρη ενός δασκάλου βιολοντσέλου, ανέπτυξε τις μουσικές τις δεξιότητες σε εξαιρετικά νεαρή ηλικία. Στην ηλικία των δώδεκα ετών έπαιζε σεIrina Kulikova 2014 - 1 φεστιβάλ στη Ρωσία και στην Ευρώπη, όπου την ανακάλυψαν μερικοί από τους κορυφαίους παγκοσμίως κιθαρίστες και κριτικούς. Στα δεκατέσσερά της, το όνομά της υπήρχε στο βιβλίο του  Maurice Summerfield «Η κλασική κιθάρα, η εξέλιξη, οι ερμηνευτές και οι προσωπικότητές τις από το 1800».

Σήμερα η Irina Kulikova κάνει περιοδείες με εμφανίσεις σε κορυφαία φεστιβάλ στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία και σε αίθουσες συναυλιών όπως το Amsterdam Concertgebouw, το Tchaikovsky Hall στη Μόσχα, την  Academic Capella στην Αγ. Πετρούπολη, την Schloss Mirabell στο Σάλτσμπουργκ, το Palau de la Musica στη Βαλένθια, το Musashino Hall στο Τόκυο και το Oriental Arts Center  στη Σανγκάη. Έχει κερδίσει πάνω από τριάντα βραβεία, μέσα στα οποία συγκαταλέγονται τα 1α βραβεία στους διαγωνισμούς  Michele Pittaluga στην Ιταλία, Guitarra Alhambra στην Ισπανία, Forum Gitarre Wien στην Αυστρία και Iserlohn στη Γερμανία.

  Η Irina Kulikova αποφοίτησε με διάκριση από το Mozarteum University του Σάλτσμπουργκ, το Conservatoire of Maastricht (Ολλανδία) και το Gnessins Academy της Μόσχας (Ρωσσία). Έχει ηχογραφήσει τέσσερα solo CD’s , εκ των οποίων τρία διανέμονται διεθνώς από την εταιρεία Naxos.

  H Irina Kulikova διαμένει στη Χάγη  (Ολλανδία), το Los Angeles και το Salzburg. Συνδυάζει την καριέρα της ως σολίστ με συμμετοχές σε ποικίλα σύνολα και ορχήστρες καθώς και με μία προσωπική επιμέλεια για τη διδασκαλία.

[youtube id=”FBD9ylUt9rk” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]

Τελευταία νέα:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας:

Ακολουθήστε μας:

Pin It on Pinterest