Ξεκινούν από Οκτώβρη τα εργαστήρια φωνητικής και στιχουργικής στο Χαλκηδόνιο Ωδείο με τους Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμη Καραμουρατίδη, Οδυσσέα Ιωάννου και Ρίτα Αντωνοπούλου.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου από Πέμπτη 1 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη 6-8 μ.μ. στο ”Εργαστήρι Φωνητικής Ερμηνείας” στο Χαλκηδόνιο Ωδείο, θα μοιράζεται τις γνώσεις της και τις εμπειρίες της γύρω από την τέχνη της φωνητικής. Η μεγάλη ερμηνεύτρια για πέμπτη συνεχή χρονιά, έχοντας για εφόδια την πλούσια διαδρομή της στο τραγούδι καθώς επίσης και την πολυετή πείρα της στη διδασκαλία φωνητικής και ερμηνείας τραγουδιού, δημιουργεί ομάδες καλλιτεχνών με στόχο την ανάπτυξη της έκφρασης και την ανακάλυψη της χαράς μέσα από τη μουσική και το τραγούδι.

Ένα διαδραστικό εργαστήρι που αλληλεπιδρούν η ερμηνεία και η σκηνική παρουσία με τη σωστή τοποθέτηση και την εξάσκηση της φωνής.

Η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Θέμης Καραμουρατίδης από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα 6-10 μ.μ. για 8 μαθήματα στο ”Εργαστήρι Ερμηνευτικής προσέγγισης του τραγουδιού από τη σκοπιά του ερμηνευτή και του συνθέτη”. Θα αναλύσουν τον τρόπο που προσεγγίζουν ερμηνευτικά το τραγούδι από την σκοπιά του ερμηνευτή και του συνθέτη. Το εργαστήρι θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα καθώς οι συμμετέχοντες θα ερμηνεύουν τραγούδια και θα έχουν τη δυνατότητα σε όλη τη διάρκεια του εργαστηρίου να λαμβάνουν πολύτιμες γνώσεις γύρω από την ερμηνεία του τραγουδιού.

Ο Οδυσσέας Ιωάννου από την Τρίτη 13 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη 8-10 μ.μ. για 20 μαθήματα στο ”Εξ αποστάσεως Εργαστήρι Στιχουργικής”. Το εργαστήρι απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους , καθώς και σε όσους έχουν παρακολουθήσει κάποια από τα τμήματα των προηγούμενων ετών.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως, μέσω internet (zoom) και μπορούν να το παρακολουθήσουν σπουδαστές από όλη την Ελλάδα.  Καλεσμένοι προηγούμενων κύκλων: Θ.Μικρούτσικος, Β.Παπακωνσταντίνου, Μ.Πασχαλίδης, Χ.Θηβαίος,Α.Μάνου,Φ.Δεληβοριάς,Ν.Μποφίλιου,Θ.Καραμουρατίδης,Λ.Δημοπούλου.

Δηλώσεις Συμμετοχής στα τηλ. 2102856196 και 2102530080 www.halkidonio.gr

Όλα τα δια ζώσης εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Ν.Φιλαδέλφειας (Δεκελείας 71 & Σ.Σταματιάδη 2 ) τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ορίζει το Υπουργείο Πολιτισμού, το Υπουργείο Υγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.

Νέα εργαστήρια θα ανακοινώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής-ωδειακής χρονιάς. Μπορείτε να ενημερώνεστε για αυτά μέσω του site μας και μέσω της σελίδας μας στο facebook

Τελευταία νέα:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας:

Ακολουθήστε μας:

Pin It on Pinterest