Έκφραση / Έκθεση

Από το «εγώ» στο «εμείς».

Πως μπορεί να διαχειριστεί ένας στιχουργός τον εσωτερικό του κόσμο ώστε να εκφράσει μια μεγαλύτερη μερίδα ανθρώπων; Πώς το προσωπικό γίνεται συλλογικό χωρίς να χάσει την ειλικρίνεια του; Σε ένα κύκλο εβδομαδιαίων συναντήσεων θα εξετάσουμε τη λεπτή διαχωριστική γραμμή, στην οποία τελειώνει το “εγώ” και αρχίζει το “εμείς” στην ελεύθερη έκφραση των συναισθημάτων και στην καταγραφή τους προκειμένου να σημάνουν κάτι μαζικότερο. Μέσα από μια σειρά ασκήσεων και συζητήσεων θα αποπειραθούμε να ερευνήσουμε με ποιους τρόπους μπορούμε να παραμείνουμε προσωπικοί ενώ απευθυνόμαστε στους άλλους.

Από Πέμπτη 10 Μαρτίου για τέσσερις Πέμπτες 7-9 μ.μ. διαδικτυακά μέσω zoom.

Κόστος συμμετοχής συνολικά και για τα τέσσερα εργαστήρια: 110€ για όσους κλείσουν θέση μέχρι 3 Μαρτίου. Από τις 4 Μαρτίου και μετά η τιμή διαμορφώνεται στα 120€ (κλείστε θέση εδώ)

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Εργάζεται ως στιχουργός, μεταφραστής και συγγραφέας. Σπούδασε Θέατρο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2004 διακρίνεται στη Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου κι από τότε έχει σταθερή παρουσία στην ελληνική δισκογραφία, με βασικούς συνεργάτες το Θέμη Καραμουρατίδη και τη Νατάσσα Μποφίλιου. Επιμελείται καλλιτεχνικά τις παραστάσεις της ομάδας, ενω συνεργάζεται δισκογραφικά και με άλλους καλλιτέχνες (Τάνια Τσανακλίδου, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Άννα Βίσση, Γιώργος Νταλάρας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης κ.α.) Παράλληλα γράφει και μεταφράζει για το Θέατρο.

Πρωτότυπα έργα: Ή Άλλη Αίσθηση (2013), Όμικρον26 (2014), Ουρανία (2018), Απλή Μετάβαση (2019).

Μεταφράσεις / αποδόσεις: Fame, Cats (Ελληνικός Κόσμος), Ο Βιολιστής στη Στέγη, Sweet Charity (Badminton), Πιάφ, Το Παιχνίδι της Σφαγής (Εθνικό Θέατρο), Nine (Pantheon), Billy Elliot (Παλλάς), Evita (Δημοτικό Θέατρο Πειραιά), Χώρισε με μια Κυριακή (Μικρό Παλλάς), Chicago (Ολύμπια).

Εγγραφείτε στο Newsletter μας:

Ακολουθήστε μας:

Pin It on Pinterest