Οι θέσεις για το τμήμα της Τετάρτης συμπληρώθηκαν. Δημιουργείται ένα νέο τμήμα με έναρξη Τρίτη 10 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη 8-10 μ.μ. για 20 μαθήματα.

Από Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 και κάθε Τετάρτη 8-10 μ.μ. για 20 μαθήματα.

Το εργαστήρι απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους, καθώς και σε όσους έχουν παρακολουθήσει κάποια από τα τμήματα των προηγούμενων ετών. 

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως, μέσω zoom, και μπορούν να το παρακολουθήσουν σπουδαστές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών.

Κόστος:

120€ ανά 4 μαθήματα (κάθε φορά προπληρώνετε τα επόμενα 4 μαθήματα)
( Κλείσε θέση )

110€ ανά 4 μαθήματα για όσους προπληρώσουν κατευθείαν όλο τον κύκλο των μαθημάτων.(συνολικό κόστος για τα 20 μαθήματα 110×5= 550€ – δυνατότητα εξόφλησης σε 4 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας)
( Κλείσε θέση )

Μετά την αγορά των σεμιναρίων θα σας σταλεί μέσω e-mail ο σύνδεσμος για να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια. (Όσοι αγοράσουν 20 μαθήματα θα λαμβάνουν καινούριο σύνδεσμο παρακολούθησης των σεμιναρίων ανά τετράδα μαθημάτων).

Αν παρακολουθήσετε το σεμινάριο μέσω κινητού ή τάμπλετ να έχετε εγκαταστήσει πρώτα την εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings και μετά να πατήσετε το link. Αν παρακολουθήσετε από σταθερό υπολογιστή ή laptop απλά πατήστε το link. Το link στέλνεται για ατομική προβολή. Σε κάθε σεμινάριο θα γίνεται ταυτοποίηση των συμμετεχόντων.

Πληροφορίες στο info@halkidonio.gr , στη σελίδα μας στο facebook και στα τηλέφωνα 2102856196 και 2102530080.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους συμπληρώσουν τον κύκλο μαθημάτων.

Καλεσμένοι προηγούμενων κύκλων:

Θ.Μικρούτσικος, Β.Παπακωνσταντίνου, Μ.Πασχαλίδης, Χ.Θηβαίος, Α.Μάνου, Φ.Δεληβοριάς,
Ν.Μποφίλιου, Θ.Καραμουρατίδης, Λ.Δημοπούλου

Λίγα λόγια για το εργαστήρι από τον Οδυσσέα Ιωάννου :

Μετά από δέκα χρόνια που λειτουργεί το εργαστήρι στο Χαλκηδόνιο Ωδείο αλλά και από τα εργαστήρια στην Κύπρο, μπορώ μόνο να πω τι έχω μάθει εγώ, δεν νομίζω πως είμαι το κατάλληλο πρόσωπο να μιλήσω για τα παιδιά που συμμετείχαν.  

Έχω γίνει ξανά ο άδολος ακροατής –ιδιότητα και ποιότητα που την χάνεις με τα χρόνια και κυρίως μέσα από την επαγγελματική ενασχόληση με το τραγούδι. Ξαναθυμάμαι πώς είναι να αναστατώνεσαι από ένα τραγούδι προσεγγίζοντάς το με το σώμα, με τις αυτόματες αντιδράσεις δηλαδή, χωρίς να νοθέψεις το συναίσθημα με σκέψεις, συγκρίσεις και αναλύσεις. 

Έχω κληθεί να απαντήσω σε ερωτήσεις που θυμίζουν τις επίμονες ερωτήσεις ενός μικρού παιδιού, οι οποίες χαρακτηρίζονται τόσο από εμμονή στην κυριολεξία όσο και από την πίστη στο αφαιρετικό.   Έχουμε κάνει συζητήσεις γύρω από το τραγούδι που είχα χρόνια να τις κάνω, σαν μια παρέα που τώρα ξεκινάει να ανακαλύπτει ή αγαπάει από την αρχή.

Έχουμε γελάσει πολύ μέσα από τις χαλαρές απενοχοποιήσεις τόσο ορισμένων θεματολογιών όσο και καταστάσεων. Δεν είμαι δάσκαλος, δεν μαθαίνω τους άλλους κάτι. Νομίζω πως περισσότερο είμαι ένας χορδιστής πιάνου, που προσπαθεί βάσει εμπειρίας να κουρδίσει κάποιες ατέλειες, και κάποιος που πυροδοτεί κουβέντες οι οποίες όταν γίνονται μέσα σε μία ομάδα μαλακώνουν τις σιγουριές μας και ημερεύουν τους όποιους φανατισμούς μας.  

Βγαίνω κάθε φορά καλύτερος, και χαίρομαι διπλά όταν μέσα από το εργαστήρι δημιουργούνται φιλίες- ή και συνεργασίες- που κρατάνε.
Πηγή: www.musicpaper.gr

Φωτογραφίες από προηγούμενα εργαστήρια:

Φοίβος Δεληβοριάς – Οδυσσέας Ιωάννου

Θέμης Καραμουρατίδης – Οδυσσέας Ιωάννου

Θάνος Μικρούτσικος – Οδυσσέας Ιωάννου – 11 Φεβρουαρίου 2015

Βασίλης Παπακωνσταντίνου – Χρήστος Θηβαίος-Οδυσσέας Ιωάννου – 20 Ιανουαρίου 2015

Τελευταία νέα:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας:

Ακολουθήστε μας:

Pin It on Pinterest