Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο παγκόσμιο στερέωμα της κλασικής κιθάρας ο Aniello Desiderio θα παραδώσει μια σειρά από τέσσερα online σεμινάρια – μαθήματα από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη στις 8.00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) για τέσσερις Πέμπτες.

Στα σεμινάρια θα αναλυθούν τα παρακάτω θέματα:

  • Πέμπτη 5 Νοεμβρίου Πώς να πετύχω ωραίο και σωστό ήχο (κινήσεις – νύχια)
  • Πέμπτη 12 Νοεμβρίου Τεχνική για το δεξί χέρι
  • Πέμπτη 19 Νοεμβρίου Τεχνική για το αριστερό χέρι
  • Πέμπτη 26 Νοεμβρίου Ανοιχτή συζήτηση : Ερωτήσεις , Πρόγραμμα, Ρεπερτόριο, Απομνημόνευση Κομματιού, Άγχος στη σκηνή κ.α.

Κάθε σεμινάριο – μάθημα θα έχει διάρκεια 60 – 90 λεπτά στα οποία ο Aniello Desiderio θα αναλύει τα παραπάνω θέματα δείχνοντας παραδείγματα με την κιθάρα του , ενώ στο τέλος κάθε σεμιναρίου θα απαντά σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Κόστος Συμμετοχής :

150€ για το σύνολο των τεσσάρων σεμιναρίων για όσους κλείσουν θέση μέχρι 22 Οκτωβρίου (Παραγγελία)

160€ για το σύνολο των τεσσάρων σεμιναρίων για όσους κλείσουν θέση από τις 23 Οκτωβρίου και μετά (Παραγγελία)

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στα αγγλικά, θα πραγματοποιηθούν live μέσω zoom και μπορούν να τα παρακολουθήσουν σπουδαστές από όλο τον κόσμο. Με την αγορά των σεμιναρίων θα σας σταλεί μέσω e-mail ο σύνδεσμος για να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια με τον Aniello Desiderio.

Αν παρακολουθήσετε το σεμινάριο μέσω κινητού ή τάμπλετ να έχετε εγκαταστήσει πρώτα την  εφαρμογή ZOOM  Cloud Meetings και μετά να πατήσετε το link. Αν παρακολουθήσετε από σταθερό υπολογιστή ή laptop απλά πατήστε το link. Το link στέλνεται για ατομική προβολή. Σε κάθε σεμινάριο θα γίνεται ταυτοποίηση των συμμετεχόντων.

Πληροφορίες στο info@halkidonio.gr , στη σελίδα μας στο facebook και στα τηλέφωνα 2102856196 και 2102530080.

Ο Aniello Desiderio θεωρείται «φαινόμενο» της παγκόσμιας μουσικής και μάλιστα έχει κερδίσει αυτόν τον χαρακτηρισμό ως προσωνύμιο. «Για την ακρίβεια, με συγκλόνισε!» έχει πει για αυτόν ο θρύλος της jazz Chick Corea, ενώ ο διάσημος μαέστρος Lorin Maazel έχει πει: «Τώρα ξέρω τον πραγματικό ήχο της κιθάρας!»

Τα σεμινάρια διοργανώνονται από το Χαλκηδόνιο Ωδείο που εδρεύει στην Ελλάδα στην Αθήνα , στην περιοχή της Ν.Φιλαδέλφειας και της Μεταμόρφωσης . Πρότυπο Μουσικό Εκπαιδευτήριο Αναγνωρισμένο από το κράτος το οποίο έκτος από τα μαθήματα μουσικής σε όλα τα μουσικά όργανα διοργανώνει και σεμινάρια – εργαστήρια με γνωστούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς επίσης και το Φεστιβάλ Κιθάρας ”Χαλκηδόνιο Ωδείο ” (Halkidonio Guitar Festival)

Απόσπασμα από τον Aniello Desiderio στο Φεστιβάλ Κιθάρας του Χαλκηδόνιου Ωδείου:

Σύντομο βιογραφικό

Το 1992 ο Aniello Desiderio αποφοίτησε με διακρίσεις από την Ακαδημία Μουσικής της Alessandria. Σε ηλικία οκτώ ετών έδωσε το πρώτο του ρεσιτάλ επιδεικνύοντας εξαιρετικές ικανότητες που έκαναν τους κριτικούς να μιλούν για ένα «παιδί-θαύμα», μια «ιδιοφυΐα», ένα «φαινόμενο».

Έχει κερδίσει 18 πρώτα βραβεία σε Διεθνείς Διαγωνισμούς μεταξύ των οποίων τα 1α Βραβεία στους διαγωνισμούς International Guitar Competition in Havana, Francisco Tarrega Competition, International»Guerrero» Competition.

Δίνει ρεσιτάλ και εμφανίζεται ως σολίστ με ορχήστρες σε Βόρεια και Νότια Αμερική,Ευρώπη,Ασία,και Αφρική.Έχει εμφανιστεί σε αίθουσες όπως το Karnegie Hall,Palau de Musica, Munich Philarmonie, Radio Franse, Opera House Wien.

Το 1999 η Γερμανική Τηλεόραση έκανε ένα αφιέρωμα -πορτραίτο του A. Desiderio το οποίο παρουσιάστηκε σε όλη την Ευρώπη.

Ηχογραφεί για τη Frame, Waku Music, Koch-Universal και από το 2006 για την δική του εταιρεία Adoro Records.

Δίνει θερινά masterclass στη Διεθνή Ακαδημία Mozarteum στο Salzburg της Αυστρίας.

Also available in:

Τελευταία νέα:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας:

Ακολουθήστε μας:

Pin It on Pinterest