Φεστιβάλ Κιθάρας 2021

Aniello Desiderio 5-7 Φεβρουαρίου 2021 και

Zoran Dukic 12 – 14 Φεβρουαρίου 2021

Συναυλίες και Masterclasses με δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της κλασικής κιθάρας στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στον Πολυχώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και τα masterclasses στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χαλκηδόνιου Ωδείου της Ν.Φιλαδέλφειας. Παράλληλες δράσεις και άλλοι καλεσμένοι θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μικρό απόσπασμα από τη συναυλία του Zoran Dukic στο Φεστιβάλ Κιθάρας του 2020 που πραγματοποιήθηκε στο Χαλκηδόνιο Ωδείο.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου Φεστιβάλ Κιθάρας του Χαλκηδόνιου Ωδείου και παρά τις δύσκολες στιγμές που όλοι μας περνάμε λόγω της πανδημίας , συνεχίζουμε να δημιουργούμε και να προσφέρουμε .
Το Φεστιβάλ Κιθάρας μεγαλώνει σε διάρκεια , θα είναι πλέον δύο τριήμερα (5-7/2/2021 και 12-14/2/2021) έχοντας ως βασικούς του καλεσμένους τον Aniello Desiderio και Zoran Dukic. Οι συναυλίες τους και τα masterclasses στο προηγούμενο Φεστιβάλ Κιθάρας συγκλόνισαν το κοινό και τους συμμετέχοντες του Φεστιβάλ κάνοντας επιτακτική την ανάγκη να έχουμε την χαρά και την τιμή να τους έχουμε ξανά κοντά μας.
Περισσότεροι καλεσμένοι , παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ καθώς και αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθούν σύντομα.
Εννοείται ότι το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα που συστήνουν οι αρμόδιες αρχές.