Εργαστήρια Μουσικής

Φεβρουάριος 2019

Σεμινάριο Πιάνου με τον Τίτο Γουβέλη

Σεμινάριο πιάνου με τον διακεκριμένο σολίστ και παιδαγωγό Τίτο Γουβέλη το Σάββατο 13και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019. Όλα τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Μεταμόρφωσης

Τα στοιχεία της φύσης : Βιωματικό Σεμινάριο Μουσικοκινητικής C.Orff – Θεατρικού Παιχνιδιού

Το απαλό αεράκι που χαϊδεύει το πρόσωπο. Το θρόισμα των φύλλων και ο δυνατός άνεμος που στροβιλίζεται και μας παρασύρει. Το τραγούδι του γάργαρου νερού και ο ορμητικός χείμαρρος. Η θαλπωρή του χορού της φωτιάς και η μανία της πυρκαγιάς. Και η γη μια μεγάλη αγκαλιά. Οι αντίθετες δυνάμεις της φύσης μας ωθούν να ανακαλύψουμε καινούργιες δυναμικές και να δουλέψουμε πάνω στις λεπτές ισορροπίες της φωτιάς, του νερού, της γης και του αέρα.

Νοέμβριος 2018

Irina Kulikova : Ρεσιτάλ Κιθάρας και Σεμινάριο

Η καταξιωμένη Ρωσίδα κιθαρίστρια Irina Kulikova θα δώσει συναυλία το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στις 8.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων [...]

Νατάσσα Μποφίλιου-Θέμης Καραμουρατίδης: Ερμηνεύοντας το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι

Εργαστήρι Ερμηνευτικής προσέγγισης του τραγουδιού από τη σκοπιά του ερμηνευτή και του συνθέτη. Κάθε Τρίτη 6-10 μ.μ στο Χαλκηδόνιο Ωδείο.

Εργαστήρι Τραγουδοποιΐας με το Φοίβο Δεληβοριά

Κάθε Δευτέρα 7-10 μ.μ. ο νέος μουσικός που ενδιαφέρεται για το λεγόμενο songwriting μπορεί να μάθει:

Εργαστήρι Στιχουργικής με τον Οδυσσέα Ιωάννου

Το εργαστήρι αποτελεί τμήμα του Εργαστηρίου Ελληνικού Τραγουδιού και στις τελευταίες συναντήσεις θα ενοποιηθεί με το τμήμα Τραγουδοποιΐας με τον Φοίβο Δεληβοριά και Φωνητικής Ερμηνείας με τους Νατάσσα Μποφίλιου και Θέμη Καραμουρατίδη, με σκοπό την γνωριμία αλλά και πιθανές συνεργασίες ανάμεσα σε όσους γράφουν στίχο, μουσική, ή τους ενδιαφέρει η ερμηνεία.