Εργαστήρι Φωνητικής με τη Katerine Duska

(pop, rock, r&b, soul, jazz).

Από Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 7-9 μ.μ. και κάθε Δευτέρα στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Ν.Φιλαδέλφειας.

Πληροφορίες-Δηλώσεις Συμμετοχής στα τηλ.2102530080 και 2012856196.

 
 
ΗKaterine Duska,μία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές της εγχώριας αγγλόφωνης μουσικής σκηνής! 
 
H χροιά της μας ταξιδεύει στις «μαύρες» φωνές περασμένων δεκαετιών… Μέσα από τoυς στίχους και τημουσικήτης, αποκαλύπτει το μουσικότης υπόβαθρο με αφοπλιστικό τρόπο ακολουθώντας IndiePopNeoSoul και Soulful Pop μονοπάτια παρασύροντάς μας ταυτόχρονα με τη μαγευτική σκηνική της παρουσία. 
 
Η Κατερίνα Ντούσκα είναι Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός με βάση την Αθήνα.
 
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόντρεαλ του Καναδά, όπου και πρωτοανακάλυψε το πάθος μου για τη μουσική, κυρίως μέσα από pop, rock, r&b, soul και jazz ακούσματα.
Έχει σπουδάσει μοντέρνο και κλασικό τραγούδι , κλασική κιθάρα και μιλάει τρεις  γλώσσες ( ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά).
 
Το 2013 πρωτοεμφανίστηκε στην εγχώρια Αγγλόφωνη σκηνή με την ραδιοφωνική επιτυχία «One in a Million», η οποία της διασφάλισε και το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Μinos ΕΜΙ.
Κυκλοφόρησε τον πρώτο της  δίσκο «Embodiment»  το 2015 , με δικά της τραγούδια και το 2017 ακολούθησε το EP σε μορφή βινυλίου «Embodiment Revisits».
 
‘Eχει κάνει συναυλίες σε μεγάλες μουσικές σκηνές εντός και εκτός Ελλάδος,  όπως ο Κήπος του Μεγάρου, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η Τεχνόπολη και το O2 Academy στο Λονδίνο.
Η Κατερίνα έχει επίσης συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής όπως τον Κωστή Μαραβέγια, τους Imam Baildi, τη Μαρίζα Ρίζου,τον Στάθη Δρογώση, τον Ευστάθιο Δράκο αλλά και της παγκόσμιας σκηνής όπως την LP, τον Craig Walker ( Archive) , Tom Baxter και Yasmine Hamdan.