Εργαστήρι Ελληνικού Τραγουδιού

HALKIDONIO a

Το Χαλκηδόνιο Ωδείο δημιουργεί και φέτος ένα ακόμη Εργαστήρι Ελληνικού Τραγουδιού χωρισμένο σε τρεις παράλληλους κύκλους-τμήματα. H διάρκειά του πεντάμηνη και θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον στίχο, την μελοποίηση, την τραγουδοποιία ή την ερμηνεία, και σκοπός του είναι τόσο να βοηθηθούν στην ανάπτυξη του ταλέντου τους, όσο και η γνωριμία μεταξύ τους και η δημιουργία μικρών πυρήνων που θα φτιάξουν τα δικά τους τραγούδια.

-Φοίβος Δεληβοριάς / Εργαστήρι Τραγουδοποιίας κάθε Δευτέρα 7-10 μ.μ. από 22 Οκτωβρίου

-Οδυσσέας Ιωάννου / Εργαστήρι Στιχουργικής κάθε Πέμπτη 7-10 μ.μ. από 25 Οκτωβρίου

-Νατάσσα Μποφίλιου-Θέμης Καραμουρατίδης / Ερμηνεύοντας το σύγχρονο   ελληνικό τραγούδι κάθε Τρίτη 6-10 μ.μ. από 23 Οκτωβρίου

 

Στις τελευταίες συναντήσεις τα τρία τμήματα θα ενοποιηθούν με σκοπό την γνωριμία αλλά και πιθανές συνεργασίες ανάμεσα σε όσους γράφουν στίχο, μουσική, ή τους ενδιαφέρει η ερμηνεία.

 

 

Πληροφορίες-Δηλώσεις Συμμετοχής στα τηλ. 2102530080 και 2102856196 

Περιορισμένος Αριθμός Συμμετοχών

Όλα τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Ν.Φιλαδέλφειας (Δεκελείας 71 & Σ.Σταματιάδη 2)

 
Λογαριασμός Τραπέζης για Κράτηση Θέσης:
Τράπεζα Πειραιώς IBAN: GR6101710460006046138329811 στο όνομα Ζύλης Αθανασίος
(αν η κατάθεση γίνει από άλλη τράπεζα επιβαρύνεστε με τυχόν έξοδα τραπέζης)

Σεπτέμβριος 2018

Εργαστήρι Τραγουδοποιΐας με το Φοίβο Δεληβοριά

Aπό τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 και κάθε Δευτέρα 7-10 μ.μ. ο νέος μουσικός που ενδιαφέρεται για το λεγόμενο songwriting μπορεί να μάθει:

Εργαστήρι Στιχουργικής με τον Οδυσσέα Ιωάννου

Το εργαστήρι αποτελεί τμήμα του Εργαστηρίου Ελληνικού Τραγουδιού και στις τελευταίες συναντήσεις θα ενοποιηθεί με το τμήμα Τραγουδοποιΐας με τον Φοίβο Δεληβοριά και Φωνητικής Ερμηνείας με τους Νατάσσα Μποφίλιου και Θέμη Καραμουρατίδη, με σκοπό την γνωριμία αλλά και πιθανές συνεργασίες ανάμεσα σε όσους γράφουν στίχο, μουσική, ή τους ενδιαφέρει η ερμηνεία.

Νατάσσα Μποφίλιου-Θέμης Καραμουρατίδης:Ερμηνεύοντας το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι

Εργαστήρι Ερμηνευτικής προσέγγισης του τραγουδιού από τη σκοπιά του ερμηνευτή και του συνθέτη. Κάθε Τρίτη 6-10 μ.μ από Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 για 20 εργαστήρια στο Χαλκηδόνιο Ωδείο.