Ανακοινώσεις

Οκτώβριος 2018

Μαρία Παπαγεωργίου – Ένα πρωτότυπο εκπαιδευτικό live

Δεν είναι απλώς ένα ακόμη μάθημα. Είναι μία εκπαιδευτική live εμφάνιση η οποία θα πατάει pause και θα εξηγεί πώς και γιατί γίνεται το κάθε τι πριν από αυτήν, αλλά και κατά τη διάρκειά της. Θα μας εξηγήσει όλη τη διαδρομή που ακολουθείται για τη δημιουργία μίας τέτοιας παράστασης, πριν εμείς γίνουμε θεατές /ακροατές της και θα απαντήσει σε όλες τις απορίες που έχει ένας επίδοξος performer.

Σεπτέμβριος 2018

Έρχονται Χριστούγεννα: Σεμινάριο Μoυσικοκινητικής C. Orff και Θεατρικού παιχνιδιού

Έρχονται Χριστούγεννα! Στο Χριστουγεννιάτικο σεμινάριο Μoυσικοκινητικής C. Orff και Θεατρικού παιχνιδιού, ανακατεύουμε μέλι, ζάχαρη, καρύδια και αλεύρι, ψήνουμε κουραμπιέδες και [...]

Εργαστήρι Τραγουδοποιΐας με το Φοίβο Δεληβοριά

Κάθε Δευτέρα 7-10 μ.μ. ο νέος μουσικός που ενδιαφέρεται για το λεγόμενο songwriting μπορεί να μάθει:

Εργαστήρι Στιχουργικής με τον Οδυσσέα Ιωάννου

Το εργαστήρι αποτελεί τμήμα του Εργαστηρίου Ελληνικού Τραγουδιού και στις τελευταίες συναντήσεις θα ενοποιηθεί με το τμήμα Τραγουδοποιΐας με τον Φοίβο Δεληβοριά και Φωνητικής Ερμηνείας με τους Νατάσσα Μποφίλιου και Θέμη Καραμουρατίδη, με σκοπό την γνωριμία αλλά και πιθανές συνεργασίες ανάμεσα σε όσους γράφουν στίχο, μουσική, ή τους ενδιαφέρει η ερμηνεία.

Νατάσσα Μποφίλιου-Θέμης Καραμουρατίδης: Ερμηνεύοντας το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι

Εργαστήρι Ερμηνευτικής προσέγγισης του τραγουδιού από τη σκοπιά του ερμηνευτή και του συνθέτη. Κάθε Τρίτη 6-10 μ.μ στο Χαλκηδόνιο Ωδείο.

Εργαστήρι Φωνητικής Ερμηνείας με τη Ρίτα Αντωνοπούλου

Δηλώσεις Συμμετοχής-Πληροφορίες στα τηλ.2102530080 και 2102856196.